ring pessary

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

14/01/2015 | 14:08 | מאת: מירי

רופא המליץ ונתן לי מרשם לי להתקין פסארי עקב צניחת הרחם. איפה רוכשים? בחברת מדיפז אין את המידה הממומלצת?

11/02/2015 | 14:30 | מאת:

יש מספר סוגים של רינג פסרי ומספר חברות ולכל חברה יש את הגדלים שלה לכן צריך לבדוק עם הרופא שהתאים את הפסרי באיזו חברה מדובר ובאיזה סוג בדיוק של רינג פסרי

04/11/2015 | 09:44 | מאת: גלית

אני לאחר כריתת רחם וצניחת הרקטואנטרוצלה 3. מה זה אומר רינג פסרי מס' 4 עם כיסוי? האם יתאים לי לאחר שבעבר ניסיתי פסרי מרובע מס' 4.