עצבוב / צריבה בשלפוחית השתן ובנרתיק

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

14/12/2014 | 21:21 | מאת: מאיה

כבר חצי שנה אני סובלת מצריבה ועצבוב בבטן ימין תחתונה שמקרין לנרתיק. (בעבר היתה גם פטריה וגינלית שטופלה). הצריבה מתגברת בד"כ בשעות אחה"צ וביום יומיים אחרי קיום יחסי מין. רופא הנשים שלל דלקת בשלפוחית השתן ובדיקת האולטראסאונד שעשה היתה תקינה. אוסטאופתית אבחנה טונוס וכיווץ מוגבר בקרקעית אגן אשר יכול לגרום לתופעות אלו. האם האבחנה הגיונית ? איזו בדיקה עלי לעשות כדי לאבחן את מקור לבעיה? תודה

25/12/2014 | 12:08 | מאת:

מציע לך הערכה ע"י אורוגינקולוג.