התעלפות כאבי בטן ותחושה לא טובה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/11/2011 | 09:02 | מאת: תמי

בת 41 לפני שבועיים ויומיים התעלפתי תוך כדי יציאה וכאב עז שאחז אותי בכל הבטן. בדיקות דם שגרתיות וא.ק.ג ובירור גניקולוגי תקינים. מאז יש תחושה כללית של עייפות ותשישות נוראית שמידי פעם משתפרת ואז שוב תוקפת , ויחד איתה בחילה כאבים כמו של התכווצויות בבטן צמרמורת שילשול חד פעמי או צואה רגילה עם תחושה לא טובה. פתאום יום סביר יחסית ואז מתחיל שוב. אני קצת בלחץ בעיקר לגבי מה היתה הסיבה לכאב העז תוך כדי היציאה מן כאב שהורגש מפי הטבעת ועד כל הבטן כמו מן פיצוץ של כאב. האם יתכן שזה מוירוס בטן שבדיוק הגיע, למרות שתסמיני הבחילות ממש הגיעו שבוע אח"כ,-לפני זה הופיע בעיקר התשישות ותחושה כללית לא טובה בבטן כולל תחושה רגישות במתן שתן לא שורף אך תחושה כאילו אני עוצרת נשימה בזמן מתן שתן(תרבית יצאה שלילית) כאבים של מן התכווצויות שבאים מבטן תחתונה ואז מתפשטים ומורגשים כל פעם במקום אחר בבטן ובעיקר בצד השמאלי.זה קורה בדרכ בערב מיד לאחר הארוחה. האם יתכן שיש בכל זאת דלקת בשתן למרות תרבית שלילית והאם יכולים להיות בעיקבותיו כאבי בטן בסגנון זה? האם הכאב יתכן מדברים קצת יותר מלחיצים? והאם יש צורך לבצע בירור נוסף? מה כולה להיות הסיבה? האם וירוס בטן יכול להופיע באפיזודה כזו לאורך שבועיים? תודה

27/11/2011 | 09:31 | מאת:

רצוי כי תיבדקי ע"י גסטרואנטרולוג (רופא המתמצא בבעיות של מעי ודרכי עיכול).