עברתי לידת וואקום וקרע דרגה 3C

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

24/11/2014 | 14:46 | מאת: אירנה

עברו חודשיים. ואני יכולה לשלוט ביציאות(גם שתן וגם צואה) האם זה סימן שצניחת רצפת האגן לא רצינית. או שאין אפשרות לקבוע עד שלא אעבור בדיקה במאמץ? ועוד שאלה. במכתב שחרור כתוב שלאחר חודשיים יש לקבוע תור לאורוגיניקולוג. אך יש לי עדיין מקום שבו נפתחו תפרים שעוד לא נסגר סופית (תחת מעקב רופא נשים) האם יש לחקות עד שהכל יתרפא ורק אז להגיע לאורוגיניקולוג? תודה.

03/12/2014 | 12:36 | מאת:

את צריכה לנהוג כפי שהמליצו לך ולגשת להערכה של אורוגינקולוג.