כאבים באשכים

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/10/2014 | 06:43 | מאת: dima

שלום לך תעזרו לי בבקשה יש לי דליפה לא חזקה במיוחד בבוקר זה ניראה כמו משהוא דביק כמו זרע ! אני בן 30 בדייכ בריא חוץ מי היפטיטיס c היה לי בדיקות דם ש מראה אמות נמוכות LH אני מותרד אין לי חשק מיני ואין לי זיכפה מה אני עושה ! פניתי לאורולוג הוא אמר לי לא יודעה פניתי לאנדוקרנולוג הוא אמר ! שהטוטסטרון ב נורמה והוא מיתקשה לתת תשובה ! אני רוצה חוות דעת מיקצועית ! אפילו באופן פרטי לא מהקופה מי יכול לעזור לי ! בתודה אני נשוי

03/11/2014 | 13:58 | מאת:

כפי שהבנת אתר זה מטפל בנשים בלבד ולא בגברים. אתה צריך לפנות לאורולוג.