סיוע בהכוונה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

31/08/2014 | 19:39 | מאת: שיר

שלום רב, אני בת 28 עם היסטוריה של דלקות חוזרות בשתן בחצי השנה האחרונה, ללא ממצא פתולוגי בבדיקה אצל 2 גיניקולוגים שונים. לציין, תדירות הדלקות פתולוגית לחלוטין, אני מסיימת טיפול אנטיביוטי ושוב מופיעה דלקת וחוזר חלילה. כעת ממתינה לתשובה בעניין מיקופלסמה, זאת לאחר שלפני כחודשיים קיבלתי תשובה שלילית לגבי מיקופלסמה, גם ה לאחר נטילת אנטיביוטיקה ייעודית יחד עם בן זוגי. כיום, שוב נוטלת דוקסילין. בנוסף, בב.דם אחרונה נמצאה רמה נמוכה מהנורמה של כדוריות דם לבנות. האולטרסאונד האחרון הראה הגדלה נוספת של הטחול מאז הבדיקה שלפני כ3 חודשים. בנוסף, רמת פריטין מתחת לנורמה . לציין, נוטלת טיפול לתת פעילות בלוטת התריס וליתר פרולקטין. ביומיים האחרונים הצטרפה לחגיגה אלרגיה בכפות הרגליים (התחלתי טיפול אנטיהיסטמין ואנטי פטרייתי ) אני קצת מיואשת. מלבד אורולוג, על אלו בדיקות ואלו מומחים (באיזה תחום) אתה ממליץ לי לראות? אני מבקשת בכל ליבי את תדובתך המורחבת ומעוניינת לעשות כל שביכולתי לצאת מהמצב הזה ולפנות לרפואה פרטית ואינטגרטיבית. בבקשה עזרתך.

14/09/2014 | 19:59 | מאת:

לגשת לבערכת אורוגינקולוג. נראה לי כי את אובדת בין כל הדברים שציינת.