צניחת אברי האגן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

31/08/2014 | 10:58 | מאת: יוכי

שלום, ילדתי את בתי הבכורה לפני 10 חודשים.. כשהייתה בת 4 חודשים הרגשתי שמשהו שם למטה השתנה..הלכתי לבדיקות אצל 2 רופאים שאמרו שאין לי כלום.. התעקשתי והלכתי למומחה- שאבחן צניחה קלה של אברי האגן והפנה לפיזותרפיה.. כשבועיים לאחר שהתחלתי את הפיזותרפיה הרגשתי שאני חייבת לשרותים ולא יכולה להתאפק בשום אופן!.. זה היה מלווה בכאבי בטן..ולא נעים בכלל.. ייחסתי את זה למשהו שאכלתי והתעלמתי..קורה.. אך הדבר חזר על עצמו כל יומיים בערך.. הפסקתי עם הפיזותרפיה - והשלשולים אכן פסקו לזמן מה.. אך לא מזמן הם חזרו שוב.. זה ממש פוגע לי באיכות החיים, האם יכול להיות שזה קשור איכשהו לזה שהשרירים שמחזיקים את המעיים - חלשים..? בנוסף אציין שאף רופא בקופה לא איבחן צניחה- כיוון שהיא מופיעה רק בישיבה על האסלה..- בשכיבה ועמידה הכל בסדר.. בנוסף, הייתי רוצה לדעת איזה סוג של ספורט יעזור לצניחה- כי לפיזותרפיה קשה לי לחזור.. תודה רבה

14/09/2014 | 20:05 | מאת:

את זקוקה להערכה של אורוגינקולוג.