צניחת איברים פנימיים?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/11/2011 | 09:31 | מאת: מלי

אני בת 49, ילדתי 3 פעמים. בחודשים האחרונים אני מרגישה מדי פעם ברצפת האגן דברים קשים ובולטים (לפעמים באמצע, לפעמים בשני הצדדים), ואחרי זמן זה מסתדר. אם מדובר בצניחה של איברים פנימיים, האם עוד ניתן לסדר זאת באמצעות פיזיותרפיה? קבעתי תור לרופא נשים האם הוא יכול לאבחן את הבעיה?

16/11/2011 | 09:53 | מאת:

תנסי להיבדק ע"י רופא נשים, אך להערכתי, הבדי3קה וההאערכה הטובה ביותר תהיה אצל אורוגינקולוג.