צניחת שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

05/07/2014 | 20:16 | מאת: אסתר

שלום דר' גינת בבדיקה עצמית ראיתי שיש כדור בגודל אגוז באין השפתים בפות יש לי צריבה והיא נוחות היתי אצל אורוגניקולוג ואמר רק להיות במעקב אצל רופא נשים שאלתי על פיזיוטפיה לריצפת האגן ואמר שלא צריך.אני לא שלמה עם התשובה. מה דעתך.

07/07/2014 | 18:34 | מאת:

קשה לי לענות לך היות ולא בדקתי אותך ואיני יודע את דרגת הצניחה. כעיקרון פיזיותרפיה יכולה לשמר מצב קיים ולא להחמיר. לשפר בד"כ לא קורה.