בת 24 - האם בורח לי שתן?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/06/2014 | 16:52 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 24, לא היו לי הריונות וכו', ונראה לי מוזר שיברח לי השתן, אולם: יש לי הפרשות תדיר, ואני לא יודעת אם זה מלווה בשתן או לא. בימים האחרונים הופיעה אצלי תופעה של גרד באזור התחתון של הדגדגן והשפתיים. ההפרשות בזמן האחרון בעלות מרקם גושי ולבן-צהוב. הן לא היו כך מעולם. האם יכול להיות שמדובר בבריחה של שתן? מיכל

22/06/2014 | 18:19 | מאת:

לפי התאור לא נראה לי כי מדובר בבריחת שתן. גשי להערכה של רופא נשים. ככל הנראה טיפול בנרות יפסיק את התופעה.