2 שאלות בנושא צניחת איברי האגן אחרי לידה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

09/06/2014 | 14:56 | מאת: גלית

שלום דר' גינת. אני בת 39, אם לשתי בנות מקסימות, אני כחצי שנה אחרי לידת ויב"ק כשמספר שבועות בהמשך אליה הסתבר שיש צניחה, כנראה של שלפוחית השתן (או הדופן שלה). אני מתרגלת ככל האפשר אבל ללא התקדמות או שינוי במצב - בזמן הליכה יש לי כאבים שכנראה נובעים מחיכוח... יש גם ליכלוכים מדרום לנרתיק שאני מניחה שקשורים למצב הרעוע של שרירי האגן. 1. קראתי לפני כחודשים כתבה בעיתון מנטה בנוגע לניתוחי הרמה ע"י רשתות (בעיקר דרך הנרתיק) שכנראה מהווים איזה בעייה וגורמי סיכון לסיבוכים קשים (יש תביעה יצוגית בארה"ב) ורציתי לדעת איזה אפשרויות נוספות יש שאינם הניתוח הנ"ל. 2.אני מחפשת רופא שמתמחה באורוגניקולוגיה באזור עפולה אבל באתר מכבי לא נותנים התמחות כזאת כמקור חיפוש, אייך אדע שהרופאים הם מומחים בתחום?

24/06/2014 | 13:17 | מאת: גלית

אשמח להתיחסות לשאלתי, תודה