התרוקנות לא מלאה.

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

29/04/2014 | 17:46 | מאת: בתיה

שלום רב, מזה מספר שבועות אני עושה הרבה פיפי זה בא לידי ביטוי שאני עושה ואחרי מעט זמן אולי חצי שעה אני ניגשת בשנית. לא כואב לי ואין לי שום צריבה, עשיתי בדיקות שתן ותרבית הכל תקין. עשיתי אולטרה סאונד ושם נכתב לי שלפוחית שתן בקיבולת תקינה, הדפנות סדירים. נצפתה שארית שתן לאחר התרוקנות של כ - 21 סמ"ק. ברצוני לציין שזה קורה לי רק במשך שעות היום ולא בלילה. אני בת 47 בריאה בד"כ ללא מחלת סוכרת או לחץ דם. מה יכולה להיות הסיבה? האם זה משהו מסוכן? לתשובתך אודה מראש. בתיה.

29/04/2014 | 20:20 | מאת:

את צריכה להיבדק ע"י אורוגינקולוג. רק על פי הפרוט שציינת - לא ניתן לדעת.