צ'יסטה בכליה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

02/04/2014 | 16:12 | מאת: יעקב

שלום רב, אבי בן 69 ללא מחלות כרוניות, לפני 9 שנים גילו לו ב US צ'יסטה פשוטה בגודל 4.5ס"מ בכליה הימינית,לאחרונה סבל מאי נוחות באזור הבטן העליונה בצד ימין(לדבריו חלפה) בעקבות כך עשה בדיקת US והצ'יסטה פשוטה הייתה בגודל 5.5ס"מ , מה צריך לעשות? מתי כן צריך לטפל ואיך?

02/04/2014 | 19:37 | מאת:

את צריכה להיות במעקב של אורולוג. אורולוג עוקב אחר ממצאים בכליות. אורוגינקולוג בדרכי שתן תחתונות, קרי שלפוחית ושופכה.