השתנה מרובה בלילה ודליפה בפעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/02/2014 | 23:17 | מאת: קוקוריקו

שלום אני בת 44 אם ל4 . בשנה-שנתיים האחרונות אני מתעוררת פעם עד שלוש פעמים בלילה להתרוקן . בחודשיים האחרונים שמתי לב שהתופעה הוחמרה ואני מתעוררת לפעמים עד 8 פעמים בלילה ....לא כל לילה ! כשזה קורה זה משבש לי את השינה לגמרי .... כמו כן שמתי לב לדליפת שתן במאמץ (בעיקר קפיצה ) שיעול והתעטשות ..... אין לי כאבים ואני לא סובלת מדלקות . האם יש פתרון ללא ניתוח או שאין מנוס ? האם ניתוח TVT יעזור ? כמה זמן החלמה ? האם יש תפרים ? האם יש צורך באשפוז? תודה רבה

23/02/2014 | 00:01 | מאת: קוקוריקו

שכחתי להוסיף שבמשך היום אני מתרוקנת פעם בשעה .....מהי התכיפות הנורמלית להטלת שתן ? האם יש קשר בין השתנה מרובה ביום להשתנה מרובה בלילה ? האם יש קשר לדליפת שתן במאמץ ? אני לא מתכננת לידות נוספות .... מה זה בדיקה אורודינמיקה ?

23/02/2014 | 09:52 | מאת:

אני מבין את מצוקתך, אך את צתריכה לדעת כי המקום אינו תחליף להערכת רופא. גשי להערכת של אורוגינקולוג.