צניחת אגן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

10/02/2014 | 10:00 | מאת: דנה

האורוגניקולוג המליץ לי לעבור ניתוח לתיקון צניחה בדרגה בינונית. כמה שאלות שהתעוררו אצלי מאוחר יותר: א. אני סובלת מאסתמה ומנזלת אלרגית. האם זה משפיע על הניתוח ועל הצלחתו? ב. אני עדיין עם מחזור סדיר וללא סימני גיעל מעבר. האם זה משפיע על הניתוח ועל הצלחתו? ג. כמה זמן אחרי הניתוח אני מוגבלת ומתי אפשר לחזור לשגרה? תודה!

12/02/2014 | 10:57 | מאת:

1. יכוןל להיות אם תמשיכי להשתעל. 2. לא. 3. מאוד אינדיבידואלי ומאוד תלוי בסוג הניתוח שיבוצע. עד כחודש.

12/02/2014 | 11:34 | מאת: דנה

נראה שלא אבריא מהאסתמה ומהאלרגיות ואמשיך להשתעל ולהתעטש. מה זה אומר לגבי הניתוח? שהצניחה תחזור?