אויר מהפות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/01/2014 | 07:14 | מאת: יפית

אני בת 47 וילדתי פעם אחרונה לפני 10 שנים. יש לי בריחות אויר מהפות שהולכים ומחמירים בזמן האחרון ללא קשר ליחסי מין. האם זאת תופעה מדאיגה?

13/01/2014 | 12:34 | מאת:

התופעה יכולךה להיות עדות לנרתיק רחב או/ו צניחת דפנות נרתיק. רצויה הערכת רופא נשים עם עדיפות לאורוגינקולוג.

13/01/2014 | 12:06 | מאת:

התופעה יכולךה להיות עדות לנרתיק רחב או/ו צניחת דפנות נרתיק. רצויה הערכת רופא נשים עם עדיפות לאורוגינקולוג.