מיומות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

31/12/2013 | 10:19 | מאת: סיגל

שלום רב, אני בת 46, יש לי 2 מיומות תת סירוזיות ברחם, האחת: 8.23 ס"מ על 8.12 ס"מ והשניה: 7.57 ס"מ על 5.24 ס"מ. נבדקתי אחרי 3 חודשים והמיומות קטנו בערך ב 3 ס"מ. שאלה: האם במהלך החודש יש ימים שהם גדולים יותר ויש ימים שהם קטנים יותר? או שהמכשיר שבודק אינו מדויק כי זה לא יכול להיות שבשלושה חודשים הם יצטמקו, תודה רבה

31/12/2013 | 10:34 | מאת:

טווח הטעות שציינת מעט רחב, אך יכול להיות, בייחוד אם מדובר בבודקים שונים, גישות שונות. המיומות לא מצטמקות בתקופת זמן זו. רצוי לבצע הערכה ע"י איש מקצוע מנוסה.