בריחה שתן ויציאה של טמפון

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/10/2013 | 09:23 | מאת: ליבנת

שלום ד"ר אני בת 21 אחרי הריון,והמון שנים לפני ההריון סבלתי מריחות מוזרים למטה ודלקות,תמיד אמרו לי שלא מצאו משהו לא בסדר והיו נותנים לי אגיסטן ואנטיביוטיקה וכלום לא עוזר מה עושים? עכשיו שאני במחזור ושמה טמפון הוא כל הזמן בורח החוצה וגם נספג בכמות גדולה של שתן,אז זה יוצר מצב שכל פעם שאני הולכת להתפנות אני צריכה להחליף וזה קורה די הרבה,מה זה אומר? תודה מראש!

27/10/2013 | 15:26 | מאת:

קשה לענות על שאלה כזו ללא בדיקה. אנא היבדקי ע"י רופא נשים או ע"י אורוגינקולוג.