Erythrocytes (U) = 25

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

24/09/2013 | 08:05 | מאת: חלי

שלום רב דר'. ביצעתי בדיקות שתן כחלק מבדיקות לגילוי הריון ויצאה לי תוצאה חריגה זו. אני בת 33 בריאה . בנוסף כל שאר הבדיקות דם ושתן יצאו תקינות לא זיהומים בדרכי השתן. לא היה לי דימום בביצוע הבדיקה ואני חייבת לציין שבכל היסטוריית בדיקות השתן שלי בשבע שנים אחרונות (סך של ארבע פעמים) - בכל פעם שביצעתי בדיקה התגלו ערכי Erythrocytes (U) מעל 10 (םעמיים 25 ופעמיים 50) אין לי הרגשה של קושי במתן שתן/צריבה או שום תופעה אחרת של כאבים - איך תוכל להרגיע אותי? או שלא? :)

24/09/2013 | 08:29 | מאת:

תנסי לחזור על הבדיקה בלי כל הפרשה או דימום או וסת, לאחר ששטפת טוב (בזמן מיקלחת): לא לשפשף עם מגבת (לקחת את הכוסית הבייתה ולבצע זאת במקלחת לאחר שטיפה עם מים בלי ניגוב). אם שוב חוזר כך רצוי לגשת לאורולוג לבצע ציסטוסקופיה.

24/09/2013 | 08:42 | מאת: חלי

תודה רבה ד"ר כך אעשה