עילפון

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

08/09/2013 | 15:30 | מאת: אביבה

שלום לפני כשבוע הייתי מאוד מצוננת והשתעלתי , לקחתי תרופות כדי להקל על התופעות. תרופות הדומות לדקסמול בארץ. לאחר כיומיים, בבוקר הרגשתי סחרחורת מאוד חזקה שנמשכה כשעתיים ואז הרגשתי צריבה בעורף ובבית השחי ולאחר כ10 דקות התעלפתי.,לאחר שהתעוררתי תופעת הסחרחורת עברה . אבל מאז עבר כשבוע ואני עדיין חלשה, חסרת אנרגיה , סובלת מכאבי ראש. ברצוני לציין שאני אישה בת 50 בריאה בדרך כלל

08/09/2013 | 15:59 | מאת:

אני מציע לך לפנות לרופא משפחה או נאורלוג לצורך הערכה. שאלתך אינה מתאימנ לפורום זה.