צניחה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

09/06/2013 | 23:20 | מאת: טליה

שלום רב, ילדתי לפני שבועיים, לידה שלישית. אני בת 27. בשבוע לפני שילדתי סבלתי מברונכיט שגרמה לי לשיעולים קשים שלא יכולתי בכלל לשלוט בשתן. בימים האחרונים שלפני הלידה, הייתי עם פד כי השתן פשוט זרם מעצמו כמו ירידת מים כל הזמן. לאחר הלידה, חזרתי לתת שתן ולשלוט בו כרגיל אך בשבוע האחרון, אני מרגישה שיש משהו בנרתיק שאינו רגיל, הסתכלתי ויש גוש אדום עגול שיוצא ממנו, נראה כאילו השלפוחית צנחה, היום, אחרי שהפעלתי לחץ ומאמץ רב כדי להתרוקן מצואה, הגוש הזה אפילו יצא יותר מהנרתיק ויחד איתו די הרבה דם חום (לוכיה כנראה) אבל גם הרבה דם אדום טרי.(ואני משבוע שעבר כבר לא דממתי ככה אלא רק כתמים קלים) ובנוסף אני חשה בהתכווצויות ובכאבי בטן תחתונה. הרגשה כללית כזו כמו של כמה שעות אחרי לידה. ןלא שבועיים אחרי... מאד לחוצה מהכאבים, הדם וממה שצנח לו שם, למי לפנות? (הרופא של מקבל רק עוד 3 ימים, האם לחכות? לפנות לרפואה דחופה?)

12/06/2013 | 11:24 | מאת: טליה