כאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

21/05/2013 | 23:22 | מאת: עירית

שלום רב לד'ר-אני בחורה בת 25 בריאה,בתאריך 27.3.13 היתי במגע אינטימי עם בנזוגי כאשר הוא החדיר אצבע בצורה מאוד חזקה וכואבת לאיבר מיני ומעט בפראות להרבה זמן,מאז ועד היום יש לי כאבים בבטן תחתונה בצד ימין נפיחות וגוש בצד ימין שמקרינה למפשעות ואף לשוק הרגל הפנימית,שאלתי נבדקתי בu.s חיצוני ונאמר ששחלות ורחם ניראות תקינות,נשללה דלקת בשתן,ועשיתי בדיקות דם. בהחדרת אצבע של שני גניקולוגים נאמר שניראה שבעיה לא בצואר הרחם אלא יותר בשלפוחית,שאלתי: מה לדעתך יכול להיות מקור הכאב? האם יתכן פגיעה בשלפוחית השתן? איזה בדיקות עלי לבצע? לאיזה רופא עלי לגשת? לציין הכאבים מתחזקים כששלפוחית מלאה אבל קיימים גם כשמתרוקנת, ומאז המקרה יש תכיפות ודחיפות במתן שתן. תודה מראש

22/05/2013 | 00:48 | מאת:

תבצעי תרביתשתן לשלילת אפשרות של דלקת בדרכי השתן ובהמשך להיבדק ע"י אורוגינקולוג.

22/05/2013 | 10:24 | מאת: עירית

ביצעתי בדיקת שתן+תרבית שלילית אין דלקת בדרכי השתן ועוד טרם לכן הרופאת משפ' נתנה גם ציפורדקס 1000 מ'ג ל5 ימים במחשבה שאולי זה יעזור אך לשווא. איזה בדיקות יש עוד לבצע? או לבקש מאורגניקולוג,כי עשיתי גם אולטרסונד אגן קטן שהראה סילון שתן תקין מה עוד אפשר לבדוק הכאב לא מרפה,יתכן פגיעה בשלפוחית השתן ע'פ מה שהסברתי לך ד'ר?כלומר על ידי החדרת אצבע בצורה כואבת