דימום בעקבות קרינה וכימותרפיה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

19/05/2013 | 18:15 | מאת: דורית

לפני יותר מ-3 שנים עברתי טיפולים בגלל סרטן בצוואר הרחם עד היום יש לי דימומים וגוש ידם הסותמים לי מידי פעם את המעבר של השתן לאחרונה המצב היה בלתי נסבל לקח לי כ-6 שעות עד שיצאו כל הגושים עם סבל נורא ולפעמים יש לי צואה עם עיקבות דם לפעמים דם טרי ולפעמים דם כהה. (סליחה על הניתוח הפלסטי של המצב) תודה רבה מאוד

19/05/2013 | 18:58 | מאת:

את צריכה לבצע הערכה של אונקוגינקולוג בשל המשך הדימומים בהקדם. מעבר השתן הוא רק סימפטום משני כאן.