שלפוחית

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

25/04/2013 | 16:31 | מאת: דינה

כאשר הסיבים של השלפוחית רפויים מידי לא כתוצאה משום מחלה אלה בגלל ריבוי נוזלים שלא נוקזו בזמן. האם יש דרך לאמן אותם לחזור לתפקוד תקין? והאם הם יכולים לחזור לתפקוד כזה באישה צעירה כבת 35? תודה!

26/04/2013 | 09:06 | מאת:

כן כמובן. כל זאת בהתאם לסיבת החולשה.

27/04/2013 | 19:47 | מאת: דינה

האם ידוע לך אם תרופות נוגדות חרדה (קלונקס) יכולות לגרום לחוסר תחושה שיש שתן? ואם לא מה יכולות להיות הסיבות לכך? האם כיווץ יתר של רצפת האגן יכול לגרום לחוסר תחושת מילוי? מהו האימון הטוב ביותר לשלפוחית רפויה שכזו?