דלקת ואלרגיה בעקבות מין אוראלי

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

17/04/2013 | 22:06 | מאת: קליפורד

שלום דוקטור. אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין, ופעם אחת ניסיתי להשתמש בסוכריות קופצות בשילוב עם מין אוראלי. הסוכריות הקופצות הכילו צבע מאכל כחול שאליו היא אלרגית. כחמישה ימים לאחר מכן חברתי התלוננה על כאבים עזים באיזור, דם בדרכי השתן והשתנה מרובה . הוריה לא יודעים על כך ולא על זה שאנחנו מקיימים יחסי מין וחושבים שזאת דלקת רגילה בדרכי השתן. היא עוד לא הלכה לרופא. האם יכול להיות שהכאבים והתסמינים נגרמו בעקבות האלרגיה לצבע המאכל הכחול שבסוכריות הקופצות? האם יכול להיות שהסוכריות הקופצות גרמו להתפתחות דלקת בדרכי השתן/זיהום? אם כן, זו דלקת בדרכי השתן, מה הטיפול? האם זה יעבור בטיפול רגיל של אנטיביוטיקה או שמא צריך טיפול מיוחד לזה, כמו מתן זריקות וקוקטיילים בבית חולים לטיפול באלרגיה? אשמח אם תעזור לי במידע ויעוץ לטיפול בנוגע לבעיה. תודה מראש.

18/04/2013 | 11:07 | מאת:

הדבר הפשוט ביותר הוא לקחת אותה לבדיקת רופא נשים.