אי שליטה בלילה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

29/10/2011 | 12:27 | מאת: עדן

ד"ר שמעון גינת שלום אני אישה בת 58 ובשנה האחרונה אין לי שליטה על השתן כאשר אני ישנה בלילה. כאשר אני מתעוררת בבוקר התחתון (המיועד לאי שליטה) מלא בשתן.. במשך היום כאשר אני מרגישה שעלי לתת שתן אני חייבת מיד להכנס לשירותים שלא יברח שתן... לא בקרתי אצל רופא כי אני מתביישת מהמצב. מה יכולה להיות הבעיה..? אודה לך מאוד לתשובה לפנייתי !

29/10/2011 | 13:29 | מאת:

הסיבות יכולות להיות רבות. את צריכה הערכה של אורוגינקולוג ובדיקה אורודינאמית. את צריכה לדעת כי המון נשים סובלות בגילך מבעיה דומה ומגיעות להערכה רפואית. את הבושה יש להשאיר בבית ולדאוג לבריאות שלך.