דלקות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

15/04/2013 | 14:01 | מאת: חווה

מגיל צעיר , אני סובלת מעצירות ודלקות בדרכי השתן(במיוחד בהריונות). לפני כחודש וחצי, הייתה לי דלקת בדרכי השתן שכללה דימום, צריבה וכאב במתן שתן, דחיפות ללכת ולא יוצא תמיד. כיום, שוב יש לי צרבות ודחיפות במתן שתן- טרם ביצעתי בדיקת שתן. האם עליי לעשות בירור מעמיק יותר או שיש נשים עם נטיה מרובה לדלקות בדרכי השתן?

15/04/2013 | 14:03 | מאת: חווה

ברצוני להוסיף שאני לאחר שלושה ניתוחים קיסרים. אך רק הדלקת שהייתה לפני כחודש וחצי- מלווה בדימום למשך שבוע הייתה הקשה ביותר.(אני 8 חודשים לאחר הלידה)ה