מתן שתן מופרזת.

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

27/03/2013 | 18:02 | מאת: שואל

אז ככה,אני בן 17.7 וביומיים האחרונים יש לי שתן מופרז.(בערך כל שעה וחצי נכנס פעמים לשירותים) יום לפני הייתי מצונן לא משהו רציני ואחרי יום זה הגיע. השתן בצבע שקוף\לבן כזה,ובאסלה זה נראה טיפל'ה צהוב. בזמן מתן השתן לא כואב\שורף. הבנתי שאם שותים הרבה מים זה אמור לעבוד,בנתיים אני שותה 3 כוסות מים בשעה בערך. תודה וחג שמח.

27/03/2013 | 18:18 | מאת:

ייתכן ומדובר בדלקת בדרכי השתן. עלייך להיוועץ באורולוג או רופא משפחה.