צניחת איבר לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

10/03/2013 | 11:26 | מאת: שרון

שלום, לאחר הלידה הבחנתי שמראה הנרתיק שונה אך בבדיקת גניקולוג נאמר לי שככה זה לאחר לידה ומדובר בריפיון שרירים שיסתדר מצמו. אך כיום, 4.5 חודשים לאחר הלידה,המצב רק נהיה גרוע יותר וישנו חלק שיוצא מחוץ לנרתיק ותלוי לו. זה מאוד מפחיד. האם זה מצב חמור? יש לי תור לרופא רק בתחילת אפריל. האם יהיה אפשר לטפל בזה וללדת שוב בלידה רגילה? תודה

11/03/2013 | 19:06 | מאת:

כדי לענות על שאלה זו יש לבדוק אותך. הבדיקה הטובה ביותר נעשית ע"י אורוגינקולוג אשר מומחים בהערכה של ריפיון רצפת האגן.