בדיקה אורודינמיות באסותא השלום

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

28/01/2013 | 10:00 | מאת: טוני

היום נבדקתי בבדיקה האורודינמית באסותא השלום. חששתי מאוד. אילנה האחות שמבצעת בפועל את החדרת הקטטר ואת הקטטר לרקטום עושה זאת במקצועיות, ברגישות. דר אילן זיו מסביר ומסיר חששות. הבדיקה אורכת כחצי שעה. מלווה במעט אי נעימות. יש שלושה שלבים. מתן שתן בכלי ומדידת הזרם והתכולה, ואז ממלאים את השלפוחית במים לבדיקת הלחץ. הקטטרים מחוברים למחשב שעורך מדידות במשך כל זמן הבדיקה. התוצאות ניתנות מיד בתום הבדיקה. וזו הזדמנות להודות לעושים במלאכה.

30/01/2013 | 09:11 | מאת:

אכן בדיקות אורודינאמיות אינן כואבות אם נעשות ברגישות ובהבנה. תודה לך על הערכתך.