מה לעשות עם צניחת איברים? בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

12/01/2013 | 02:10 | מאת: רז

היי אני בת 20 ויש לי עצירות כבר 4 חודשים מטורפים. ניסיתי כל תרופה אפשרית אבל שום דבר לא עזר, אין לי יציאות והבטן שלי נפוחה עד כדי כך ששואלים אותי ברחוב אם אני בהריון ושום מכנס לא עולה עלי. הצואה התקשתה כבר אחרי 4 החודשים האלו ואני צריכה להכניס אצבעות כדי לעזור לה לצאת אך כל פעם יוצאת צואה בצורה כדורים קטנים שזה לא מה שמקל עלי. כרגע אני משתמשת בנורמלקס ונרות גליצרין ויש לי יציאות אך זה מלווה בכאב ובמאמצים רבים וישל י טחורים כבר. כשאני מכניסה אצבעות לפי הטבעת אני מרגישה מעין חלל גמיש ונפוח ומוזר וכשאני מתאמצת ולוחצת הוא מתנפח, בנוסף אני מרגישה את אותו החלל גם מהנרתיק. מרגיש לי שכשאני לוחצת הוא עוד שניה יוצא מפי טבעת או מהנרתיק. קראתי הרבה על צניחות איברים אך כל רופא שדיברתי איתו על העניין אמר לי שבשום פנים ואופן אין מצב שמצב זה יקרה למישהי בגילי. מה אני אמורה לעשות?< מה זה יכול להיות? אני מיואשת ולא מפסיקה לבכות. תודה!

12/01/2013 | 09:22 | מאת:

את זקוקה להערכה של גסטרואנרולוג או פרוקטולוג (כירורג המתמחה מחלות המעי).