תוצאות מעבדה של שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

08/01/2013 | 19:23 | מאת: רחל

בס"ד שלום רב, קבלתי תוצאה של בדיקת שתן-ובה כתוב צמיחה מעורבת. מה הכוונה? האם זה אומר שזה תקין או לא? ובדיקה נוספת: LEUCOCYTES-USTRIP והתוצאה היתה גבוהה-25 WBC. אשמח לקבל הסבר לתוצאות הנ"ל. תודה רבה.

09/01/2013 | 14:14 | מאת:

הכוונה היא שנטילת הדגימה לא הייתה תקינה. כדי לקחת את דגימת השתן יש לשטוף היטב, לפסק ולתת את הדגימה באמצע מתן השתן (לא בהתחלה ולא בסוף). לסיכום יש צורך לחזור על הבדיקה. לא חייבים לבצע עם השתן הראשון.

10/01/2013 | 21:09 | מאת: רחל

בס"ד תודה רבה על התשובה,והאם זו אותה תשובה לשאלה השנייה ששאלתי? שבבדיקת דם ה- LEUCOCYTES-USTRIP יצא 25WBC האם זה קשור למתן השתן? והאם הבדיקה תקינה? תודה רבה.

10/01/2013 | 21:31 | מאת:

לערך זה אין כל משמעות.