דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

27/10/2011 | 16:25 | מאת: עירית

ד"ר שלום רב, אני בת 42 וסובלת כעת מדלקת בדרכי השתן, אושפזתי בבית חולים מכיוון שלא הרגשתי טוב - דחיפות במתן שתן , כאבים במתניים ותחושה כללית רעה. בבית החולים קיבלתי טיפול במשך יממה בזינצף (אנטיביוטיקה לווריד) התגלה כי אני רגישה לאנטיביוטיקה זאת על כן הפסיקו אותה ,כן עשו אולטאר סאונד כלייות והכל יצא תקין. שוחררתי לפני שלושה ימים עם הוראה ליטול אנטיביוטיקה -אופלוקסצין ל- 14 יום . אני עדיין לא מרגישה טוב- דחיפות במתן שתן, כאבים במתניים ותחושה כללית רעה- סחרחרות ובחילות. מה עלי לעשות? האם אני צריכה לחזור לבית החולים?

28/10/2011 | 10:27 | מאת: ד"ר גינת שמעון

לעירית שלום. את צריכה להשלים את הטיפול האנטיביוטי כפי שהומלץ. במידה והכאבים ממשיכים או מתגברים,או עליית חום אז לפנות שוב לבית החולים.