בקשת עיצה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

05/12/2012 | 07:27 | מאת: ציפי

בוקר טוב, אני מבולבלת! הייתי אצל אורולוגית מאחר שהיה לי קושי בתחילת השתנה וכמו"כ בUS היה לי 70 סמ"ק שארית שתן ואז היא שלחה אותי לנוירולוג (בגלל שבאורודינמיקה היתה לי בעיה בתחושה) ולפיזיותרפיה ואמרה לי לפעול בהשתנה יזומה כל שעתיים ולהפחית שתיה ל-8 כוסות ביום. פעלתי ועשיתי כל מה שנאמר לי ואכן אני מרגישה שיש הטבה מחד אך עדיין יש לי מידי פעם את אותה תחושה כשאני הולכת לשירותים-של המתנה של כ-3 דקות עד שהשתן יוצא ואני תוהה אם אני מזיקה לשלפחוית היות ואני מתאפקת הרבה עד שעוברות השעתיים (יש לי תחושה שאני צריכה להתפנות כחצי שעה לאחר שהתרוקנתי ואני מחכה שעתיים).וכמו"כ לפני יומיים עשיתי שוב US ויש לי שארית שתן של 115 סמ"ק, אציין שאין לי בעיה נוירולגית. אשמח מאד אם תוכל לכוון אותי מה עלי לעשות? זה מאד מטריד אותי

18/12/2012 | 07:16 | מאת:

בבכדי לתת לחך מידע מלא, יש צורך בבדיקתך והערכה באם קיימת צניחה של קירות הנרתיק. על פי התאור שלך בלבד הרושם הוא כן ויש צורך לטפל בכך.