אי נעימות!!

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

19/11/2012 | 16:11 | מאת: מיואשת!

שלום לך, בימים האחרונים התחלתי לסבול מרגישות מרובה באיבר המיו. שמתי לב שהדגדגן שלי נפוח מאוד וזה מורגש כאשר אני עושה פיפי או כאשר משהו נוגע לי באיזור כגון בגד או ישיבה בכיסא. אני לא יודעת ממה זה נובע אבל דבר זה גורם לי לשתן מרובה, הרגשת אי נוחות ומעבר לכך אני סובלת מזה במשך כל היום ואפילו הלילה. לפעמים יש לי תחושה שאני צריכה להתפנות וכאני בשירותים זה לא כך. חשבתי שזה יעבור כיוון שאף פעם לא חוויתי דבר כזה, אני צריכה את עזרתך. תודה מראש

19/11/2012 | 16:29 | מאת: מיואשת!

מצטערת שכחתי להוסיף שאני בת 17 והרגישות היא לא בדגדגן אלא בפתח הנרתיק

19/11/2012 | 16:30 | מאת: מיואשת!

כמו גם הנפיחות