דלקת

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

11/11/2012 | 11:14 | מאת: רינה חד

שלום לכם כבר יומיים שלושה אני חשה בכאבים במתן שתן וכשקראתי על תסמינים של דלקת הבחנתי שיש לי את כל התסמינים. צריבה במתן שתן, נתינה של כמויות קטן, הרגשה של צורך במתן שתן , כאבים בגב בחלק התחתון, וגם צמרמורת כשנותנת שתן .וממה שקראתי אני פוחדת שזה קשור גם לכליות. במקרה לפני 5 ימים עשיתי בדיקת דם רק בלי בדיקת שתן (וזה לא היה קשור לכאב שאני מרגישה כי בזמן הבדיקה לא היה לי כאבים) האם בבדיקת דם יכולים לראות אם יש לי משהו בכליות או לא. ומה עליי לעשות? כי לא מדובר בחד פעמי זה קורה לי הרבה ? איזה בדיקות אתם ממליצים לי לעשות? תודה רבה

18/11/2012 | 13:57 | מאת:

לגשת לרופא נשים לבדיקה ולבצע תרבית שתן.