בעיות בדרכי השתן חוזרות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

03/11/2012 | 11:29 | מאת: צביה

בפעם אני לא יודעת עשיתי בדיקות שתן ומתגלה לי שיש לי חיידק אני מקבלת במשך שנה זאת עד אין ספור אנטיבוטיקה בשם ציפודקס וזה שוב חזר בבדיקה האחרונה שעשיתי בנוסף לציפורדקס קיבלתי כדור שנקרא MACRODANTIN 100 M ואין שיפור אני נכנסת במשך כל הלילה כ-10 פעמים לשירותים ובמשך היום אין לי שליטה ברגע שזה מגיע אני לא יכולה להתאפק אפילו לשניה אני כבר לא מסגלת יותר אין לי שינה בלילות וזה מוציא אותי מדעתי כל המצב הזה האם יש פתרון מיידי לכל הסבל הזה אני אודה מאוד

05/11/2012 | 10:15 | מאת:

את זקוקה להערכה מקפת של דרכי השתן ע"י אורוגינקולוג.