שינוי בזרימת השתן - דחוף !

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/09/2012 | 12:03 | מאת: יעל

שלום רב מזה מספר חודשים יש לי שינוי בזרם השתן (השתן הולך הצידה). מלבד זה לא סובלת מבעיות מיוחדות. (כמו צריבה, קושי במתן שתן וכו')אני בת 55. בריאה בדרך כלל. אתמול נבדקתי על ידי גניקולוג (לשלול צניחת רחם/נרתיק שיכולה להשפיע על זרם השתן - כך נאמר לי בפורום באינטרנט). אכן - אין צניחה ומבחינה גניקולוגית הכל תקין. הגניקולוג ראה סוג של אודם והתעבות של דפנות השופכה. האם זה יכול להסביר את התופעה ? האם יתכן כי מדובר בגידול סרטני ? כמובן שמייד קבעתי תור לאורולוג אך רק יש רק ב- 5/10..) אני לחוצה ופוחדת שמא אכן מדובר במשהו חמור כמו גידול מידי פעם יש לי כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל אבל לא כאבים חזקים אלא כאבים שנעלמים ומידי פעם חוזרים אשמח לקבל התייחסותך הדחופה. בברכה יעל

24/09/2012 | 10:51 | מאת:

כמובן שלא ניתן לענות לשאלתך רק על פי מה שרשמת, מבלי שקודם ניבדוק אותך. אני ממליץ בדיקה חוזרת של אורוגינקולוג לבדיקת צניחה. כמו כן בדיקת אורולוג לממצא שניצפה.