בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

18/10/2011 | 14:52 | מאת: טל

האם תוצאות בדיקת השתן שבצעתי כשיגרה מצביעה על דלקת בדרכי השתן. אני רווקה בת 31 Urine Analysis Specific Gravity = 1.020 Urine pH = 5.0 Leucocytes = 100 /ul ++ Urine Nitrite neg Urine Protein = neg mg/dl range 1-14 Urine Glucose = norm mg/dl Urine Ketone neg Urine urobilinogen norm mg/dl Urine Bilirubin neg Urine Erythrocytes 10 /ul + Urine WBC = 10-15 Urine RBC = 1-3 תודה

18/10/2011 | 17:14 | מאת:

לא. אך כדי לדעת בברור יש צורך לבצע "תרבית שתן". הבדיקה שביצעת היא "שתן לכללית" ולא "תרבית שתן".