התייעצות צנחת דופן אחורית

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

20/05/2012 | 01:08 | מאת: טל

שלום רב, ילדתי לפני כשלושה חודשים, לפני כחודשיים הופיע צניחת דופן אחורית של הנרתיק ובקע טבורי, ראשית ברצוני לשאול האם יש קשר בין השניים, בנוסף הבנתי שעליי לעשות פזיותרפיה לרצפת האגן ולפנות לאורוגניקולוג שמבצע את הבדיקה, עד כה הייתי אצל גניקולוג שאיבחן צניחה דרגה 1,פזיותרפיה מאוד לא פשוט לתאם באזור המרכז. אז איך אני מקדמת את עצמי מהנקודה הזאת?

29/05/2012 | 18:02 | מאת: אילנית

אני יודעת שיש פיזוטרפיסטית מעולה במרפאת מכבי בראשון לציון שמה רחל כפרי