חייבת ללחוץ כדי להטיל שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

18/05/2012 | 14:40 | מאת: רחלי

שלום.אני בת 60.סוכרתית 40 שנה עם אינסולין. כשאני צריכה להשתין אני חייבת ללחוץ כדי שהשתן ייצא, אחרת זה בקושי יוצא והשלפוחית לא מתרוקנת. אני מבינה שהלחץ הזה הוא בהחלט לא רצוי, כיוון שזה לא טוב לרצפת האגן והרחם, אולם מחוסר ברירה אני לוחצת חזק כדי שהשתן ייצא.מה הסיבה לבעיה שכזאת ומה הטיפול לכך? תודה מראש, רחלי

03/06/2012 | 09:38 | מאת:

לפני שהולכים ישר לטיפול יש צורך בהערכה מתאימה כדי לדעת את האבחנה. את זקוקה להערכה של אורוגינקולוג ולבדיקה אורודינאמית.

03/06/2012 | 14:11 | מאת: רחלי