כאבים ונפיחות מעל מותן שמאל

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

18/05/2012 | 10:51 | מאת: שני

שלום רב, הינני חיילת,ואני סובלת מכאבים בבטן תחתונה בצד שמאל,כמו כן ביום ראשון הבחנתי בנפיחות קלה מעל מותן שמאל.לאחר התרוקנות מפיפי וצואה אני חשה הקלה אבל מייד אחר כך שוב הכאבים. ביצעתי בדיקת שתן ותרבית שתן והתשובות יצאו תקינות, אך הכאב עדיין לא עובר. לפני שלושה שבועות כן הייתה לי דלקת בשתן,נטלתי אנטיביוטיקה אך כעבור שבוע חשתי את הכאבים הנ"ל. אני מאוד מודאגת,הרופאה בדקה אותי חיצונית ואמרה שאין איבר נפוח,האם יכול להיות שזה "שאריות" של דלקת בשתן?האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך שלא נטלתי את האנטיביוטיקה כמו שצריך(במשך יומים לקחתי כדור אחד ליום במקום שלוש ליום)?בבקשה ענה לי במהרה!!!

18/05/2012 | 10:57 | מאת:

את צריכה לבצע בנוסף לבדיקות שביצעת גם בדיקה ע"י רופא נשים.

18/05/2012 | 12:28 | מאת: שני

האמת שקבעתי תור לרופא נשים....אך בינתיים זה כואב לי.. איך אוכל להקל על הכאבים? יש לך מושג מה זה יכול להיות? החוסר מודעות הזו דיי מדאיגה אותי!ויש מצב שזה קשור איכשהו לדרכי השתן שכן אני מרבה להתפנות בשל הכאב ולאחר מכן ישנה הקלה