צניחת רחם ?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

20/04/2012 | 17:24 | מאת: טלי

בת 40 לאחר טיפולי IVF רבים ולידה בקיסרי לאחר IVF. אחרי הלידה נאמר לי שיש צניחת רחם קלה. כרגע לא בהריון. בשבועות האחרונים בעיקר בשעות הערב ,יש לי כאבים חזקים מהרחם שלא דומים לכאבי מחזור .התחושה שהרחם כואב וכבד מאוד עד כדי כך שאני חייבת ללכת לשבת וזה גם אחרי כמה דקות של עמידה .זה לא כל יום אבל כל כמה ימים. אין שינוי בצורך להתרוקן אבל יש הפרשות כל הזמן. אני אקבע תור לרופא אבל האם תוכל בינתיים לענות לי האם זה נשמע כמו צניחת רחם או יכול להיות משהו אחר?אני קצת מוטרדת בגלל כל ההיסטוריה של הטיפולים ההורמונלים שקיבלתי חוששת ..

20/04/2012 | 17:26 | מאת: טלי

22/04/2012 | 11:15 | מאת:

על פניו לא נראה כי את סובלת מבעייה של צניחת רחם, אך רצויה בדיקת רופא נשים.