שלום

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

15/10/2011 | 21:50 | מאת: רווית

אני בת 23 ולאחרונה אני נוטה להטיל שתן לעיתים קרובות יחסית, כל שעה בערך, אולי קצת יותר. יש לציין שלפני שבועיים התגלה אצלי חיידק הקלבסיאלה בשתן, וטופלתי בזינט במשך עשרה ימים. חשבתי שהתכיפות להטיל שתן אמורה לחלוף עם תום הטיפול באנטיביוטיקה, אבל לא. בנוסף, אני לוקחת פרוביוטיקה ביו-פימייל כדי לאזן את הטיפול האנטיביוטי. אני לא מרגישה צריבה או תסמינים אחרים של זיהום בדרכי השתן ולכן אני תוהה על טיבו של מתן השתן המרובה. תודה.

17/10/2011 | 09:06 | מאת:

לרווית שלום. יש מס' אפשרויות: לעיתים קרובות לאחר טיפול אנטיביוטי בדלקת שתן חריפה יש התפתחות של פטרייה נרתיקית היכולה להיות בסיס לתלונות שלך, שלאו דווקא יתבטאו בהפרשות. אפשרות נוספת שהדלקת עדיין לא חלפה ואת זקוקה להמשך טיפול אנטיביוטי וזאת גם למרות התרבית החוזרת השלילית. המשיכי במעקב רופא נשים מטפל.