חיפה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

03/04/2012 | 06:34 | מאת: אדם

אני בן 47 , לפני כמה חודשים התעוררתי רטוב, חשבתי שזה כתוצאה מכל מיני לחצים, הלילה התעוררתי כשאני מטיל שתן במיטה, המשכתי את זה בשירותים לפני שבוע ובפעם ראשונה בחיים שרף לי מאוד כשהטלתי שתן (לא חזר) בשבועיים האחרונים, פעמיים שלול בבוקר היה ריח חזק לשתן שלשום התעוררתי מספר פעמים לשירותים, וכל פעם יצאה כמות גדולה של שתן מבנה גוף שלי ספורטאי, וסובל מבלויטה בחוליות S5 L1 ובתקופה זו אין כאבים שבד"כ מרגיש ברגל שמאל בד"כ נכנס לשירותים פעם בלילה ולפעמים לא מתעורר ד"ר מה קורה לי ?

03/04/2012 | 14:33 | מאת:

תיגש לאורולוג