היי ד"ר, ברשותך, אפשר עוד שאלה?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/10/2011 | 22:46 | מאת: נעה

שכחתי לציין שמאז ניתוח הסטומה, בנוסף לדלקות בשתן, יש לי גם הפרשות מהנרתיק הרבה יותר ממה שהיה לי בדר"כ, אם בכלל. בחודשיים הראשונים אחרי ניתוח זה היה בכמויות ממש גדולות כולל גזים מהנרתיק. אחרי חודשיים בדיוק זה פתאום הופחת משמעותית. עדיין יש הפרשות, לא בכמויות גדולות כמו בהתחלה, אבל עדיין הרבה יותר ממה שהיה לפני ניתוח. ההפרשות הן צהבהבות. כמו כן יש לי גירוד תמידי וקצת הרגשה של שורף בכל איזור הפרינאום. האם כדאי אולי לגשת לאורוגינקולוג? האם ישנו דבר כזה אורוגינקולוג שמטפל גם בבעיות הקשורות לכליות? האם אתה יכול להמליץ לי על רופא כזה של מכבי באיזור המרכז? תודה רבה!

17/10/2011 | 09:10 | מאת:

לנעה שלום. מצבך מורכב מאוד ולדעתי את זקוקה להערכה גינקולוגית או אורוגינקולוגית בבית חולים. רצוי בבית חולים בו עברת את כל הניתוחים ובו מכירים אותך היטב. בכל המרכזים הרפואיים באזור המרכז יש שרות של אורוגינקולוג שאת יכולה לפנות אליו. את מוזמנת לקבל ייעוץ גם ביחידה שלנו בבית חולים וולפסון.