תוצאות גבוהות של Leucocytes (U) בבדיקת שתן בהריון

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/03/2012 | 22:49 | מאת: לירי

שלום, אני בשליש אחרון להריון, שבוע 34. בתוצאות של בדיקת שתן מעבדה שעשיתי לפני 3 ימים קיבלתי תוצאה של 500 בפרמטר הLeucocytes (U). מה זה אומר? כמו כן יש לי כאבים חזקים מתחת לשד הימני(במשך חודשיים), הרופא אמר שייתכן והעובר לוחץ על הכבד. זה כאבים בלתי נסבלים ויש תחושה של צריבה כמו כוויה או לפעמים כאב של חתך ולפעמים איבוד תחושה במקום זה. אתמול הכאב עבר מיקום למרכז הבטן העליונה כך שהוא ממוקם מתחת למרכז שבין שני השדיים. אשמח לתשובתך.

03/04/2012 | 14:38 | מאת:

אם תרבית השתן תקינה, אין לכך כל משמעות. בקשר לכאבים במקום שציינת גשי להערכת רופא נשים או לחדר לידה.