ציסטוצלה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

20/03/2012 | 13:41 | מאת: מרינה

אניבת 45,סובלת מצסטוצלה,לאחרונה מצבי החמיר,כלומר הצניחה בולטת יותר וזה מפריע לי לא רק נפשית אלה יותר פיזית. הייתי רוצה לדון על אפשרות של התערבות כירורת. ברור שהייתי רוצה מנתח הטוב ביותר ולשמוע על שיטות כירורגיות המתקדמות ביותר. איפה אני יכולה למצא את כל האנפורציה הנ"ל. בתודה מראש.I

20/03/2012 | 14:56 | מאת:

למרינה שלום. מי שעושה את הניתוחים הללו הם רופאים המתמחים באורוגינקולוגיה. את צריכה לקבוע פגישה עם אורוגינקולוג ולדון איתו על אופציות הטיפול.