דחיפות, תכיפות לאורך כל שעות היום

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/10/2011 | 16:15 | מאת: מיכל

אני בת 39. בשנים האחרונות לעיתים קרובות קיימת אצלי תחושה של דחיפות במשך כל שעות היממה, גם אם רק הרגע יצאתי מהשירותים והתרוקנתי לגמרי, לרובקת אחרי זמן מועט אני יכולה לחזור לשרותים=ויצא לי עוד מעט מאוד שתן. בדיקות שתן אינן מראות זלקת. הדבר גורם לי לאי נוחות רוב הזמן. האם יש טיפול לתופעה

13/10/2011 | 20:00 | מאת:

למיכל שלום. התופעה שאת מדברת אליה ככל הנראה נובעת משלפוחית רגיזה. לכך מס' רב של סיבות. יש צורך בהערכה ובטיפול של אורוגינקולוג.