שאלה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

07/03/2012 | 19:08 | מאת: ימית

שלום דר, אני סובלת כבר שנה מדלקת בשתן, אף פעם לא עברתי בדיקה מעמיקה חוץ מבדיקת שתן פשוטה ושתמיד יוצא לי תשובה Leucocytes (U) | cell/µl | ( * 500 | מה זה יכול להיות? למה הדלקת לא חולפת לי? האם ללכת לרו תודהפא אורולוג? איזה בדיקות אורולוג עושה?

11/03/2012 | 08:40 | מאת:

את זקוקה להערכה גינקולוגית ואורוגינקולוגית. קודם הייתי מסתפק בבדיקת רופא נשים כולל ביצוע תרבית שתן.